МО «Чинники та особливості виникнення й розвитку дезадаптації дітей дошкільного віку. Методи вивчення рівня адаптації до умов дитячого закладу. Ігрова терапія, як засіб корекції дезадаптації у дітей дошкільного віку.»

04.10.2019 на базі ЗДО «Чайка» відбулося засідання районного методоб’єднання практичних психологів закладів дошкільної освіти району. Темою зустрічі «Чинники та особливості виникнення й розвитку дезадаптації дітей дошкільного віку. Методи вивчення рівня адаптації до умов дитячого закладу.Ігрова терапія, як засіб корекції дезадаптації у дітей дошкільного віку.»

Практичний психолог та соціальний педагог закладу дошкільної освіти «Чайка» Петропавлівсько-Борщагівської сільської ради Гоцко Віта Вікторівнапостійно в творчому пошуку, майстер своєї справи показала дієві прийоми супроводу адаптаційного періоду дитини в дошкільному закладі та корекції дезадаптації .

У співпраці із інструктором з фізкультури дошкільного закладу діти залюбки виконують вправи на зняття емоційного та фізичного напруження, вправи правильного дихання, що сприяють подоланню стресу. Віта Вікторівна залучає дітей до театралізованої діяльності, використовує широкий спектр психотерапевтичних ігор з піском для полегшення процесу адаптації. Колегам про цеху вдалось почерпнути дієвий та корисний досвід у допомозі дітям звикання до садочка.

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.