05.02.2019 на базі дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» Дмитрівської сільської ради відбулося засідання районного методичного об’єднання практичних психологів дошкільних навчальних закладів району

Тема:«Нейрогімнастика: її роль і значення в активізації пізнавальних процесів. Формування просторових та часових уявлень у дітей 5-6 року життя.»

Практичний психолог Гупаленко Зоя Петрівна поділилася досвідом використання нейропсихологічної гімнастики у корекційній роботі з дітьми дошкільного віку. Були продемонстровані практичні кінезіологічні вправи для активізації взаємодії лівої і правої півкуль головного мозку, що сприяють розвитку психічних процесів у малюків.

Також, по закінченню практичного блоку методичного об’єднання, відбулася інструктивно-методична нарада для практичних психологів та соціальних педагогів дошкільних закладів освіти «Запобігання булінгу та жорстокому поводженню з дітьми. Огляд нормативно-правової бази». Із Законом України щодо протидії булінгу, наказами міністерства освіти і науки, методичними рекомендаціями щодо виявлення, реагування на випадки домашнього насилля можна ознайомитися на нашому сайті, обо на сайті відділу освіти Києво-Святошинської РДА.

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.