21 лютого 2018 року, на базі Новосілківської ЗОШ І – ІІІ ступенів, пройшов семінар-тренінг для практичних психологів і соціальних педагогів "Технології зниження соціальної напруженості у персоналу закладів освіти"

21 лютого 2018 року, на базі Новосілківської ЗОШ І – ІІІ ступенів, пройшов семінар-тренінг для практичних психологів і соціальних педагогів "Технології зниження соціальної напруженості у персоналу закладів освіти".

Семінар відкрила директор Києво-Святошинського навчально-методичного Центру практичної психології Герасімюк Тамара Володимирівна.

Директор Новосілківської ЗОШ Ліщук Ірина Олегівна представила свій заклад.

Тренінг "Технології зниження соціальної напруженості у персоналу закладів освіти" вели Карамушка Людмила Миколаївна (член-кореспондент НАПТ України, доктор психологічних наук, професор, заступник директора з науково-організаційної роботи та міжнародних наукових зв’язків Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України) та Заїка Інна В’ячеславівна практичний психолог, соціальний педагог Новосілківської ЗОШ І - ІІІ ступенів, науковий кореспондент лабораторії організаційної та соціальної психології Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, психотерапевт когнітивно-поведінкової терапії).

Присутні змогли ознайомитися з деякими елементами тренінгу, який складається з 6 модулів, та вправами з комплексу Майндфулнесс.

Після закінчення заходу присутні висловили організаторам семінару щирі слова подяки, отримали море позитиву, що стимулювало бажання творити, втілювати в життя нові ідеї та задуми.

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.