19 квітня 2017 року на базі Горенської ЗОШ І -ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів за темою: «Особливості роботи з дітьми, схильними до девіантної поведінки. Комплекс

19 квітня 2017 року на базі Горенської ЗОШ І -ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів за темою: «Особливості роботи з дітьми, схильними до девіантної поведінки. Комплексний підхід у профілактиці правопорушень».

/Files/images/kXPTUYV5ktU.jpg

Працівниками психологічної служби Н.Л.Улятовської і Д.М.Гуменюк була представлена презентація: «Прояви девіантної поведінки: особливості роботи з дітьми, схильними до уходів з дому та школи» та практичне заняття «Емоційні стани особистості та способи їх регулювання».

/Files/images/ety32Xt905s.jpg

С.О.Неділько - заступник директора з навчально виховної роботи ознайомила з системою правовиховної діяльності в загальноосвітньому навчальному закладі і педагог-організатор К.О.Жабровець висвітлила тему «Вплив загальношкільних та позашкільних заходів на формування активної громадянської позиції учнів».

За участю батьківської громади був проведений психологічний квест.

Кiлькiсть переглядiв: 372

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.